Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JANA

22. 1. 2008 23:29
odměna 15000

tady jsou fotky těch změt*ů

http://img170.imageshack.us/my.php?image=ksichtypw8.jpg

o odměně více informací na http://www.filipvavra.cz

0 0
možnosti

Prickrose

22. 1. 2008 22:29
GRRRRR...

takovi lidi jsou nebezpecni psychopati a s nima se musi delat poradek. Zavrit, dat pokutu a zakazat chov jakychkoliv zvirat na dozivoti. Jo, a jeste vykastrovat, aby neco takoveho nahodou neudelali diteti. ;-O

0 0
možnosti

Treehorn

22. 1. 2008 20:48
Nejsem..

...zastánce trestu smrti a podobných akcí, ale těmto smradům by měly být dle mého názoru useknuty ruce v zápěstí (v případě, že je čin a pachatel jasně prokazatelný).

0 0
možnosti

hlava 22

22. 1. 2008 15:26
zabití kočky

když jsem to včera četl, položil jsem si otázku, zda jsou dotyční mladí lidé úplně normální. určitě to evokuje i otázku, že toto by klidně udělali i s člověkem. je to tvrdým bezcitný sadismus, který hraničí s psychickými chorobami a přiznám, že mám silné pochybnosti o duševním zdraví všech účastných.co z nich může vyrůst? týrání zvíře, co z toho mohou mít za uspokojení, potom mladá žena zabije svoje dítě, hodí ho do popolenice. jaká je to dneska společnost, tohle je demokracie??? vždyt i ta němá tvář je tvor a zaslouží si standardní vztah. mám psa,je to přítulné zvíře, jen promluvit. copak bych mu mohl ublížit? jaká stavidla to byla zpuštěna? sadismus a násilí?to má být nová genetická základna této společnosti?to ji potom lituji...

0 0
možnosti

Hucul

22. 1. 2008 15:21
Kocky jsou nekdy na zabiti...

... dokazou mnoukat a vriskat celou noc, zasadne vsechno shodi ze skrine na zem a rozbiji, jsou naladove a kolikrat vas drapnou jentak, trhaji s oblibou calouneni nabytku, k tomu nekastrovani kocouri maji potrebu vsechno znackovat tim hroznym zapachem.

Ale neni nic strasnejsiho nez mala smutna hromadka, ktera byvala vasi kocickou, kocickou ktera umrela. O co hroznejsi to musi byt, pokud tu kocicku nekdo utyral? Copak se ti lide nezarazili a nepodivali se, co to maji pod botou? Ze tomu malemu tvoreckovi sebrali zivot? Tomu tvoreckovi, co nekomu vrnel na kline, hral si s klubickem, mhouril oci na parapetu? Nedokazu pochopit, ze ti lide muzou v noci spat.

0 0
možnosti

Zdeněk

22. 1. 2008 16:22
Re: Kocky jsou nekdy na zabiti...

R^

0 0
možnosti

crystal

22. 1. 2008 12:06
je to patologie

Souhlasim s tim, ze je to psychopatologie. U vsech lidi co to udelaji bych povinne naridil dukladne psychiatricke vysetreni vcetne falopletysmografu, nebo jako alternativu 2 roky kriminal.

0 0
možnosti

Vendula

22. 1. 2008 10:44
Trýznitelé

U včerejších zpráv jsem si poplakala, protože mě přepadla lítost nad nebohým zvířetem. Sama mám doma spoustu zvířat, ale nemohla bych jim nikdy ublížit! Přála bych si, aby byli všichni potrestáni, jak si zaslouží. !

0 0
možnosti

kubas_carreras

22. 1. 2008 10:31
.

Nejhorší na tom je to, že nechápou závažnost takového činu, tedy pokud autor citoval správně. A co teď? Zavřít je? Dát jim pokutu? Může vůbec trest pro jednotlivce napravit pokřivené hodnoty naší společnosti?

0 0
možnosti

Pjotr_Pjotrovic

22. 1. 2008 10:42
Re: .

Pokuta pro ně nic neznamená. Především z toho důvodu, že by ji museli zaplatit stejně nejspíš rodiče.

V takových případech bych navrhoval "alternativní" trest ve formě práce např. v útulku pro zvířata. Další by bylo zveřejňování jejich fotek v médiích, aby každý viděl, co jsou to za zvířata (vlastně to ani zvířata nejsou, protože ta to nedělají).

0 0
možnosti

Mr. Attitude

22. 1. 2008 10:11
kočka

Tady nejde o to, že tu kočku zabili, koneckonců, kočky na venkově jsou přemnožené a páchají spoustu škod na ptactvu apod.

Topit koťata je vpodstatě velmi záslužná činnost a normální člověk to jistě nedělá rád a  neměla by při tom umírání ta zvířatat trpět.

Problém vidím v tom, že měli radost z utrpení té kočky....Toto svědčí o tom, že tito výrostci mají naprosto převrácený smysl životních hodnot a vyroste z nich bezcenný plebs.

Inteligentnímu člověku ja jasné, že tyto extrémy budou přibývat, společnost se bude do budouucna profilovat na elitu a lůzu ještě mnohem více, než dnes

0 0
možnosti

namestii

22. 1. 2008 9:59
Oko za oko

Oko za oko, zub za zub.

Oplatil bych jim to.

Pro mě má život té kočky větší hodnotu, než život těch sadistů ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1441x

Seznam rubrik