Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

J66o27s33e52f 64A11n63t24o84š

11. 7. 2014 15:27

Jak stát Petře pomohl? Co si nezaplatila neměla (tedy spíš její rodiče a sponzoři). A teď ji bude nějaký Huml (škoda, že už není kriminální ústředna co pátrá, radí a informuje, tam by pasoval jako správný komunista) radit kde má žít.

0 0
možnosti
JM

J76a34n 77M61r88s71k67o90š

11. 7. 2014 4:55

A proč nedat rovnou do zákona, že ti "úspěšní" - a nejen ve sportu - se musej hned nechat zapsat někam do Monaka, na Kajmany, atd.? Proč si doma s jejich daněma lámat hlavu, že?

0 0
možnosti
VK

A hele, já pořád přemýšlel kdo je mým spolubojovníkem v diskusích, kde někteří po prohraných zápasech na Petru nevybíravě útočí. Netušil jsem že se jedná o blogera. Karma ode mně a ještě rada. S Jiráskem se nemá cenu dohadovat. On se vždy objeví, něco nesmyslného plácne, nejčastěji o tom že všichni jsou staří, což tvrdí už skoro 10 let a pak zmizí. Takže s pozdravem Petře Kvitové zdar a sláva přeju hezký víkend.

0 0
možnosti
MJ

A jéjej.

Opět se tu zde ozývá názvoslovým "bolševická" a podobně. Jistě naši revolucionáři z roku 1989 ;-D.Pak volili překabátnělé zpátky k moci.Trochu srandovní.

Ale vážně k věci. pane blogere, mýlíte se, v tvrzení, že pan poslanec "pronesl". On si jen přečetl názor a pak si klikl na 

Ale to nic. Myslím si, že to je už od Vás plánované a schválné. Tudíž dále vaše blogy čísti nebudu. Máte pravdu nic se nestane.Lhát budete i dále.

Ale v jádru věci s Váma souhlasím. Slečně Kvitové bych prominul všechny daně. Panu poslanci ani korunu. Vlastně za něj je platíme my.

0 1
možnosti
JK

J72i18ř13í 60K95v74ě27š

10. 7. 2014 23:17

Mohl byste to napsat ještě jednou a tak, aby se to dalo pochopit? Zejména té části o lhaní moc nerozumím.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
VH

Drobné chyby:

1. Pan Huml není v žádném případě vážený. Nejen kvůli (doslova) bolševické představě, že když někdo nežije v domovském státě nemá právo na jeho občanství. Představě, která je v rozporu s Listin práv. Představě, kterou bolševik (ač Listinu ratifikoval již v roce 1975) praktikoval až do konce roku 1989. Představě, kterou pohrobci Jakešů a Husáků prosazují i nadále.

   Pan Huml, ač poslanec nezná nejen Ústavu (a Listinu), ale ani jeden ze základních daňových zákonů. Jinak by věděl, že daňové zákony definují, kdy je z hlediska daňového občan ČR ( o b č a n  Č R) daňovým rezidentem (a platí daně v ČR) a kdy nikoliv. Což by jistě v daňových zákonech nemuselo být, kdybychom předpokládali, že daňovým nerezidentům jejich občanství ukradneme.

    Pan Huml ostatně nemusí znát nic víc, než povinnost zvedat při hlasování ruku a mačkat tlačítko podle pokynů svých bossů. Jen tak má naději, že bude při dalších volbách opět na kandidátce.

2.  Stát nás nemůže oškubat. Oškubat nás mohou jedině poslanci daňovými a obdobnými zákony. Stát totiž nemá ručičky, aby škubal, ani hlavičku, aby další škubání vymýšlel. Nemá dokonce ani emoce, aby na jejich základě vymýšlel humlovaté blbosti.

14 1
možnosti
PK

Už jsem tady psal jak de Gaulle se na... na Rainiera a donutil ho, že Francouzi nesmí danit v Monacu. Ale je to složité, zejména dnes, a pan Huml z Veverek, nyní u socdem?

tomu dal zase ránu ...

1 0
možnosti
VH

Vy se divíte? Vy jste zaznamenal jeho jedinou myšlenku, která by nebyla poplatná myšlení bolševiků?

2 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1441x

Seznam rubrik