Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Ty kecy jsou bezpředmětné. Jen se chlapče zamyslete nad prvním rozhovorem, (už nevím kdo to byl, zda-li mluvčí, nebo sám policejní president) do médií. " PACHATEL JE ZPACIFIKOVÁN". Už od této věty celá věc smrdí. To že policie měla bezodkladně zasáhnout, je mimo jakoukoli pochybnost. Možná se dozvíme dodatečně, že jedna kulka z milosti se našla v každé hlavě ze sedmi nevinných obětí a tomu šlo jistě včasným a osobní odvahou řízeným zásahem zabránit.

0 1
možnosti
Foto

teď jste dal pohlavek, chytrý a rozumný pohlavek mnoha blbečkům R^ karma

2 0
možnosti
LR

12:38 - Policie dostala první telefonickou informaci o střelbě v restauraci Družba.

12:43 - Policii se ozval muž, který byl ukrytý na toaletě restaurace, a začal s policisty komunikovat.

12:45 - Zahájena spolupráce s Městskou policií, žádost o hlídku na místo.

12:47 - K restauraci dorazila první policejní hlídka.

12:50 - Policisté vešli do restaurace, kde na ně pachatel začal střílet. Hlídka se stáhla a zavolala posily.

12:55 - Na místo přijeli další policisté.

Zdroj http://www.policie cz

Tady vidíte, že v 12:55 už byla na místě dostatečná přesila i bezpečnostní vybavení.

Ale proč sám riskovat, když kdesi v Brně jsou na to specialisti a moja stará v tý paluši určitě není.

3 0
možnosti
JK

Nikoliv. Ve 12:55 byla na místě přesila, ale o tom, jestli tam bylo i dostatečné vybavení, tam není ani slovo. Pravděpodobnější je, že nikoliv.

0 0
možnosti
PS

nebo vygooglujte 

Podobné spekulace však policisty rozhodně nijak netěší. Jejich postup je rozebírán odbornou i laickou veřejností a jejich velení čelí řadě palčivých dotazů. Na svém webu proto Policie ČR rozhodla na několik otázek přímo odpovědět. A navrch uvedla časovou osu celého zásahu. Zde jsou jeho zásadní body (zdroj http://www.policie.cz).

12:38 - Policie dostala první telefonickou informaci o střelbě v restauraci Družba.

12:47 - K restauraci dorazila první policejní hlídka. 12:50 - Policisté vešli do restaurace, kde na ně pachatel začal střílet. Hlídka se stáhla a zavolala posily.

12:56 - Do televize Prima volal muž, který uvedl, že má pistoli a rukojmí a že se zařídí po svém. Podle redaktora Primy Pavla Lebdušky televize ve 12:59 kontaktovala policii.

13:05 - Policie získala telefonní kontakt na střelce. 13:07 - Policejní vyjednavač navázal telefonický kontakt se střelcem. Muž tvrdil, že drží rukojmí a je ochoten vyjednávat. po 14:00 - Vyjednavač konstatoval, že komunikace s pachatelem přestává být smysluplná. Muž nebyl ochoten propustit rukojmí, která podle svých slov držel, ani dovolit ošetření zraněných. 14:13 - Pachatel přestal komunikovat......

0 0
možnosti
JK

J73i57ř67í 19K67v16ě65š

28. 2. 2015 23:15

Já nemyslím, že bych nějak zvlášť spekuloval. Tenhle blog ani nebyl myšlen jako nějaké zpochybnění práce policie, já spíš mířil do řad těch, kteří si myslí, kolik toho o dané problematice vědí a přitom zpravidla neví vůbec nic. Tedy až na to, že to policie určitě dělala blbě. ;-)

0 0
možnosti
PS

nevíte nepište[>-]

3 1
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1441x

Seznam rubrik