Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiří

30. 1. 2008 16:20
Přidal bych Puchejře či Prasopsa, Dráta či S/ráta

abysme byli objektivní. Sprostota nezačla s Rathem ani Paroubkem. Byla tu dávno předtím, když jeden hulvát z parlamentu říkal : Ten lhář a kretén Kořistka... Tento hulvát povužívá výroky, které nenapíšu - jednak kvůli slušnosti, pak mám obavu, že cenzor by smazal. To může říkat jen politik.

Sprostotu začla ODS, ale spíš proto, že byla první u vlády a cítila se silná. Příchod Zemana znamenal doplnění hulvátství i v druhém táboře. Po odchodu Špidly a Grosse se našel Paroubek, takže síly v hulvátství vyrovnané. Ještě přibral Ratha. Ale ODS jistě pozadu není.

Víc než občasné sprosté slovo mi vadí ta snaha urážet. U Topolánka se neomezuje na jízlivost, kousavost a podpásovky jak u Klause. Otevřená vulgarita, jak v hostinci 4. cenové skupiny.

Jsme národ hulvátů a buranů, ti nahoře nemají už ani potřebu předstírat slušnost. Např. lidi v bance či firmách musí být zdvořilí a milí ke klientům, mluvit spisovně. Vulgární výrazy, to je vyloučeno, ale vyloučeno je toho daleko víc.

0 0
možnosti
JK

quesh

30. 1. 2008 16:23
Re: Přidal bych Puchejře či Prasopsa, Dráta či S/ráta

Máte pravdu, v Parlamentu je ho horší jak ve čtvrtý cenový bez ohledu na barvu stranické knížky.

A s tím  P... máte taky pravdu.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

30. 1. 2008 16:16
Ach ta mládež lehkomyslná

Opravdu neotřelé, jsem sice poněkud zmaten, ale připisuji si do svého slovníčku několik nových výrazů, které jsem načerpal z Vašeho bulvárního titulku...Věřte, že jsem se všemi v diskuzi snad ani nesetkal:-).

Děkuji za inspiraci a doufám, že budete po zásluze odměněn a smazán:-)

Jen tak tu něco zasmrdělo a bylo to zase pryč....Pěkný večer:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1441x

Seznam rubrik