Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Tak rychlý návrat samozřejmě zaslouží obdiv, o tom žádná. Ovšem i tak se trochu obávám, že pro Petru bude stále hlavním problémem psychika - je možné, že po návratu po zranění se od ní nic nečekalo, a proto hrála uvolněně. Pro Wimbledon však již byla pasována na jednu z favoritek a dost možná se to na její hře projevilo...

2 0
možnosti
JK

To je možné. Ale podle mě na ni spíš dolehla únava jak z celé té dřiny, tak z celodenního čekání a horka, nakonec v zápase i použila inhalátor, to obvykle nedělá. Navíc bych řekl, že ve Wimbledonu to letos lítá dost pomalu - Jelena Ostapenková dokonce řekla, že jí ty kurty připadají pomalejší než antuka v Paříži - v Birminghamu to přeci jenom lítalo rychleji.

0 0
možnosti

Návrat Petry Kvitové v tak krátkém čase po zranění je vskutku obdivuhodný!

3 0
možnosti
MB

Brzké vypadnutí Petry je fanouškovským zklamáním srdéčka ... V kontextu celého příběhu jde ovšem o mega úspěch. Vyhrál úžasný lékař, (nechápu jak se dají sešívat nervy), prohrála policie - agresor pomatenec dposud nevypátrán - vyhrála nad osudem sympatická dívka. Tam spíše budí rozpaky vypadnutí české pětky z celého turnaje - osoby zcela zdravé, dokonce s ambicemi na světovou pozici číslo jedna ! T.Berdych ještě křísí naděje - jak dlouho ... ? :-)

4 0
možnosti

U Berdi bude záležet samozřejmě na příštím soupeři. Ale už asi moc daleko nedojde. Bohužel je na "svém stropě" výkonnosti. Ale i tak je jeho tenisová kariéra vynikající.

5 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1441x

Seznam rubrik